Tarragona ja espera Santa Tecla 2016 que arribarà del 15 al 24 de setembre amb 500 actes

rctgn a rp sta tecla 16

PUBLICITAT

Acaba Sant Magí i Tarragona té ganes de més! Avui s’ha presentat el programa d’actes de Santa Tecla 2016 que arribarà del 15 al 24 de setembre amb 10 dies de festa i gairebé 500 actes amb propostes de tot tipus i per a tots els públics. Ràdio Ciutat de Tarragona ha estat al vestíbul del Teatre Tarragona durant la presentació i hem parlat amb Xavi González, tècnic de festes de l’Ajuntament de Tarragona, per conèixer què ens depara el programa festiu.

DSC_0005

Destaquen els 25 anys del Retaule i la Cucafera i la implicació de les diverses entitats de la ciutat aportant noves propostes que se sumen als actes tradicionals com són el pregó, la crida, la cercavila, la processó, la baixada, la diada castellera, el castell de focs, els pilars caminant…

Musicalment sonaran Love of Lesbian, Manel, El son de la Chama, Aspencat, Lax’n’busto, la Terrasseta de Preixens, Roba Estesa o el concert de la Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona. A més torna la Plaça Friki a l’Antic Escorxador amb humor, acrobàcies i màgia.

*Podeu trobar més detalls del programa i el vídeo de la presentació al blog ‘El Mirador TGN’ (aquí)

PUBLICITAT