#TGNinfo | 42 milions d’euros per a la reactivació socioeconòmica de Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona destinarà prop de 42 milions d’euros al pla de reactivació socioeconòmica. La major part dels diners, 32 milions, es destinaran a obres i millores en l’espai públic. 

PUBLICITAT

L’alcalde, Pau Ricomà, ha explicat que el pla s’ha elaborat tenint en compte tres criteris: la digitalització, la sostenibilitat ambiental i també l’economia social. Totes les accions previstes tenen dotació pressupostària i algunes ja s’han començat a executar. 

Per la seva banda, la Diputació de Tarragona injectarà 7,6 milions d’euros a combatre el despoblament rural i millorar carreteres amb ferm sostenible. 

La institució ha presentat avui dos projectes que es concreten en una quinzena d’actuacions pensades per millorar la qualitat de vida de la gent gran, les escoles rurals, la producció agrícola i les carreteres. La iniciativa compta amb el suport de la URV i altres agents del territori. 

El jutge del cas Inipro denega a l’Ajuntament de Tarragona la possibilitat de personar-se en com a acusació particular. 

Segons fonts judicials, es considera que el consistori va presentar la petició massa tard. La CUP ja s’ha manifestat en contra d’aquesta resolució judicial i ha demanat a l’Ajuntament que la recorri.

El toc de queda i el confinament perimetral de Catalunya tenen els dies comptats. El Govern català ha confirmat que acabaran aquest diumenge, quan finalitza l’estat d’alarma. 

L’anunci l’ha fet aquest migdia el vicepresident en funcions, Pere Aragonès, que també ha parlat de l’acceleració en la campanya de vacunació. La previsió és que al juliol es pugui arribar al 70% de la població vacunada. 

Són algunes de les notícies de l’informatiu de Carrer Major s’aquest dimarts. Escolta’l!

PUBLICITAT