#TGNINFO El Concurs de Focs Artificials canvia de dates

El Concurs de Focs Artificials canvia de dates
Canvi de dates del Concurs de Focs Artificials de Tarragona. Enguany se celebrarà entre el 4 i 7 de juliol en lloc de la tradicional data del mes de juny. Això es deu que l’Ajuntament es va comprometre que no coincidiria amb les festes de Sant Pere del Serrallo, i també evitar que coincideixi amb els Jocs Mediterranis.

PUBLICITAT

La direcció de Joan XXII nega el col·lapse de les urgències
Els sindicats han
denunciat que aquestes vacances de Nadal les urgències de Joan XXIII han estat col·lapsades. Segons els professionals, gairebé cada dia han estat sobrepassats per l’augment de pacients i la manca de recursos personals. Però des de Joan XXIII han assegurat que “no s’ha viscut cap col·lapse.” Sí que han reconegut que “el nombre de pacients va ser superior a l’habitual”, però asseguren que “es va augmentar la plantilla i van obrir recursos.”

Cada cop hi ha més joves sense sostre
El nombre de sense sostres de nacionalitat espanyola i entre els 20 i 30 anys ha augmentat els últims anys. Així ho ha detectat el director Fundació Bonanit, Antoni Coll. La fundació ofereix allotjament i menjar a persones sense sostre de la ciutat, i compten amb 32 llits. Habitualment, el perfil del sense sostre, era d’homes africans o de l’est d’Europa, majors de 40 anys, però aquesta tendència s’està revertint.

El Nàstic de Tarragona torna a la feina
El Nàstic de Tarragona ha
tornat als entrenaments aquest dilluns després de la victòria a Vallecas. Els granes preparen l’enfrontament d’aquest dissabte a Almeria on volen sumar tres punts més per allunyar-se encara més de la zona de descens. Ja podeu escoltar l’entrevista a Juan Muñiz una de les possibles sortides d’aquest mercat d’hivern.

PUBLICITAT