#TGNINFO Els hotels de la Costa Daurada arribaran al 85% aquesta Setmana Santa

Els hotels de la Costa Daurada tenen una ocupació del 85% per Setmana Santa, una xifra superior a la que esperaven, degut a les males dates en que ha caigut la festivitat enguany, lluny de l’inici de temporada d’estiu. Malgrat tot, la principal preocupació del sector era la situació política catalana, que temien que pogués afectar el turisme, sobretot el d’interior.

PUBLICITAT

Escolta-ho.

La Federació de Veïns reclama un districte de barris

La Federació de Veïns de Tarragona reclama un districte de barri. Segons ha explicat la seva Presidenta, Cristina Berrio, no demanen que torni el regidor de barri, ja que consideren que seria més interessant tenir un districte de barri. Això consisteix a treballar amb les diferents entitats dels barris per dur a terme accions comunes.

Escolta-ho.

Més de 100 activitats formen par del Festival Disieland

Més d’un centenar d’activitat conformen la 24a edició del festival de Dixieland de Tarragona, que enguany canvia les dates. L’última setmana d’abril, del 25 al 30 d’abril, la ciutat s’omple de Dixie i Jazz, amb espectacles, concerts, tallers, i exposicions, entre d’altres.

Escolta-ho.

Sergio Tejera parla del seu futur al Localitat Grana

El Nàstic de Tarragona ha descansat aquest dimarts. Dilluns va visitar el Localitat Grana Sergio Tejera i va parlar del seu futur i la possibilitat de quedar-se una temporada més. Tejera va assegurar que li agradaria continuar a l’equip.

Escolta-ho.

PUBLICITAT