#TGNINFO La forta pluja no impedeix que una cinquantena de persones demanin la llibertat de Sánchez i Cuixart

Bona nit. Una cinquantena de persones s’han concentrat davant la subdelegació del Govern Espanyol tot i la forta pluja. La protesta convocada pel Comitè en Defensa del Referèndum pretenia demanar l’alliberament del president de l’ANC, Jordi Sánchez, i del president d’Òmniun, Jordi Cuixart, a més d’exigir al Govern Català que aixequi la suspensió de la Declaració d’Independència.
L’Ajuntament de Tarragona estrena un programa d’activitats solidàries que s’iniciarà aquest 25 d’octubre i s’allargarà fins al 4 de gener. Es tracta d’un seguit d’actes i activitats dirigits als infants per reforçar l’educació en valors, la reflexió i donar a conèixer el dret dels nens. Tot plegat serà gratuït i es col·laborarà amb entitats solidàries de la ciutat.
Josep Félix Ballesteros, alcalde de Tarragona, ha parlat sobre l’article 155. El batlle ha assegurat que no li agrada que s’hagi d’aplicar i que a més demostra el fracàs de la política i el diàleg. Amb tot plegat ha assegurat que això depèn del Govern Espanyol i del Govern de la Generalitat.
El Nàstic de Tarragona segueix preparant el xoc contra l’Alcorcón d’aquest dissabte al Nou Estadi. Perone ha parlat aquest dijous i ha assegurat que tot i la victòria davant el Còrdova l’equip no s’ha de confiar. A més també ha assegurat que no es fia ni un pèl de l’Alcorcón.

PUBLICITAT