#TGNinfo | La licitació del nou Joan XXIII, prevista per a finals d’any

El Govern català licitarà les obres del nou hospital Joan XXIII abans d’acabar l’any. Ho ha anunciat el delegat de la Generalitat en una entrevista a Ràdio Ciutat de Tarragona. Òscar Peris ha comentat que la crisi sanitària ha endarrerit la tramitació del projecte.

PUBLICITAT

Seguim parlant de salut. El nombre de persones diagnosticades de VIH s’ha reduït un 25% durant els darrers anys al Camp de Tarragona. L’any passat es van detectar 27 portadors del virus al territori i només un va arribar a desenvolupar la SIDA. Les dades les ha donat a conèixer l’Agència de Salut Pública, coincidint amb la vigília del dia internacional contra aquesta malaltia.

Més de 300 persones van encerclar ahir la Savinosa, amb una cadena humana, per reclamar que no s’hi faci un hotel de luxe i que l’espai es preservi per a usos socials i ciutadans. Els assistents van celebrar el recent anunci de l’Ajuntament d’oposar-se a la construcció hotelera.

En esports, el Nàstic goleja L’Hospitalet en la tornada a la competició. Els de Toni Seligrat tornen a la part alta de la taula després d’anotar cinc gols, quatre d’ells a la segona part. Ho fan després de l’aturada obligada en la seva jornada de descans.

PUBLICITAT