#TGNinfo |L’Ajuntament de Tarragona presenta el dispositiu electoral

Continuen els preparatius per a les eleccions que, de moment, estan fixades pel 14 de febrer. L’Ajuntament de Tarragona ha presentat avui el seu dispositiu electoral, que inclou 14 punts nous de votació i un servei d’autobús gratuït. 

PUBLICITAT

Per la seva part, la Generalitat ha anunciat que permetrà saltar-se el confinament municipal per anar a mítings electorals. L’executiu es mostra preocupat perquè la pandèmia provoqui un descens de la participació, com ja ha passat en altres llocs. 

Carolina Daria serà la nova ministra de Sanitat, en substitució de Salvador Illa que deixa la cartera per centrar-se en el seu paper de candidat del PSC a les eleccions catalanes. 

La reforma de l’executiu, anunciada aquest dimarts tarda, també inclou la incorporació de Miquel Iceta com a ministre de Política Territorial i Administració Pública. 

El departament de Salut ha notificat avui 334 contagis de covid-19 a la demarcació de Tarragona. També ha informat de 27 defuncions, una xifra que inclou decessos del cap de setmana, ja que ahir no se’n van facilitar dades. 

D’altra banda, ja ha començat la vacunació dels estudiants de ciències de la salut de la URV que han de fer pràctiques en centres sanitaris. N’hi ha 1.200 que s’han apuntat a aquest programa voluntari de vacunació. 

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona considera insuficient el nou paquet d’ajudes anunciada pel Govern català. 

I els cinemes també es ressenteixen de la crisi. Yelmo tanca temporalment les sales de Parc Central de Tarragona i OCine els de Vila-seca tot i que manté obertes, però, les de les Gavarres. 

Aquest dimarts Tarragona ha estrenat avui el servei de lloguer de patinets elèctrics. N’hi ha un miler de disponibles. 

Escolta l’informatiu d’aquest dimarts!

PUBLICITAT