#TGNINFO Part de la ciutadania demana que s’investeixi a un President

Mobilitzacions per part dels Comitès en Defensa de la República de Tarragona tot i l’ajornament del ple d’investidura. Des del CDR de Tarragona han anat igualment a Barcelona a la convocatòria que feien per les dues del migdia, i també han organitzat una plantada a la Plaça de la Font per demanar que s’investeixi un president.

PUBLICITAT

Escolta-ho aquí.

Tarragona bat rècord de turistes

Tarragona ha batut un rècord de turistes el passat 2017. Els turistes per primer cop en la història han arribat al mig milió, i s’han realitzat més d’un milió quatre-centes pernoctacions. Hi ha diferència entre l’ocupació a càmpings i a hotels, ja que als primers han arribat al 70,9% i als segons al 52,5%, i l’estada mitjana és de 2,8 dies.

Escolta-ho aquí.

Uns 500 alumnes participaran a la First Lego League

El dia 3 de febrer s’engegarà una nova edició de la First Lego League. Es tracta d’una competició de robots entre alumnes de diferents centres educatius i on també hauran de resoldre problemes reals a través de la investigació científica.

Escolta-ho aquí.

Nano Rivas ja és oficialment nou entrenador del Nàstic

Així com vam explicar el dilluns Nano Rivas ja és oficialment el nou entrenador del Nàstic. El tècnic ja ha dirigit el primer entrenament de la seva tercera etapa al club grana. Rivas ha explicat que l’objectiu és que l’equip gaudeixi més jugant a futbol.

Escolta-ho aquí.

PUBLICITAT