#TGNINFO Pau Casals protagonista del concert dels Jocs Mediterranis

Aquest diumenge la Catedral de Tarragona ha acollit un concert de, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) commemoratiu ‘Jocs Mediterranis i Jocs Olímpics de París. Units per la música i Pau Casals.’ Un concert que s’emmarca dintre la programació dels Jocs Mediterranis, però que només s’hi podia assistir amb invitació.

Patricia Amador s’emporta la Woman Race

PUBLICITAT

Aquest diumenge Tarragona ha celebrat la Woman Race. Es tracta d’una cursa solidària de la dona, els beneficis de la qual es destinen íntegrament a lluitar contra les malalties oncològiques. La vencedora ha estat Patricia Amador de la cursa on hi ha participat 1.245 corredores.

Entre el 18 i 20 de juny s’inaugurarà la passarel·la del Miracle

El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, ha assegurat que la inauguració de la Passarel·la que unirà el centre de Tarragona amb la platja del Miracle serà entre el 18 i el 20 de juny, a l’espera de la resposta del Minsteri de Foment. La idea és que s’obri al públic abans de la celebració dels Jocs Mediterranis.

El Nàstic torna a la feina el 9 de juliol

El Nàstic de Tarragona ja té calendari de preparació per encarar la pròxima temporada. Els de Gordillo tornaran a la feina el 9 de juliol. Una pretemporada on la plantilla grana s’exercitarà al Complex Esportiu de Salou en les seves tres primeres setmanes. Del 30 de juliol al 5 d’agost, els tarragonins realitzaran el primer ‘stage‘ a la Garrotxa, a la Vall d’en Bas.

PUBLICITAT