#TGNINFO Ruben Viñuales assegura que no s’han complert la majoria de compromisos de Ballesteros

Rubén Viñuales assegura que no s’ha complert ni el 15% del programa de Ballesteros

PUBLICITAT

El cap de llista de Ciutadans, Rubén Viñuales ha analitzat la gestió del Govern Municipal. La seva valoració ha estat profundament negativa, assegurant que la majoria dels seus compromisos no s’han arribat a complir. Segons Viñuales, del decàleg que va presentar Ballesteros, no s’ha complert ni el 15%.

La peatonalització de la Part Alta se celebra amb prudència

Els veïns de la Part Alta celebren la conversió en zona de vianants del barri, un dels objectius d’aquest 2018, juntament amb l’Illa Corsini segons el consistori. Tot i això el president de l’Associació de Veïns de la Catedral, Jordi Ferré, ha assegurat que “no serà una tasca fàcil” i que “s’ha de veure si es podrà fer finalment.”

Segueixen els actes de vandalisme als monuments històrics de Tarragona

Tornen a aparèixer pintades en monuments històrics de la ciutat. Aquest cop ha sigut al Pretori. Aquest dimarts al matí s’han pogut veure unes lletres que fins aquesta setmana no hi eren. Es tracta de tres paraules escrites amb pintura vermella i negre que es troben a la façana del Museu Arqueològic de Tarragona.

Dimitrevski parla de Javi Márquez

El Nàstic de Tarragona continua preparant el partit d’aquest dissabte. Aquest dimarts ha parlat Dimitrevski de la nova incorporació, Javi Márquez. El macedoni ha explicat que l’any passat ja s’havia interessat pel club i s’ha mostrat entusiasmat amb aquest fitxatge nou. Hem de destacar que els dos havien coincidit al Granada.

PUBLICITAT