#TGNinfo | Suspensió cautelar de l’ajornament de les eleccions

El Tribunal Superior de Justicia ha suspès cautelarment el decret que fixava l’ajornament de les eleccions. Això implica que, a l’espera de la resolució definitiva, les eleccions es mantenen el 14 de febrer. 

PUBLICITAT

La Generalitat ja ha anunciat que hi presentarà al·legacions. Té temps fins dijous per fer-ho i la consellera de Presidència i portaveu, Meritxell Budó, s’ha mostrat convençuda que s’acceptaran. En paral·lel, el Govern ha tornat a posar en marxa la maquinària electoral per si els comicis són d’aquí a un mes. 

Aquesta notícia que marca l’actualitat a nivell general, també té una translació en el món local. Els Ajuntaments ja han començat a convocar els plens extraordinaris per seleccionar els integrants de les meses electorals. 

Demà, per exemple, es faran els de Tarragona, Torredembarra i l’Hospitalet de l’Infant. D’altra banda, a Tarragona el PP ha demanat a la Junta Electoral que obligui el consistori a retirar la pancarta per la llibertat dels presos, que s’havia tornat a penjar quan es va anunciar l’ajornament de les eleccions.

Sobre la pandèmia: Salut ha notficiat avui 22 defuncions per covid-19 en una jornada negra a la demarcació de Tarragona. El nombre de contagis també segueixen a l’alça. En un sol dia se n’han detectat més de 500. 

I recollirem l’oposició del col·legi d’Infermeria de Tarragona, que demana un protocol clar per saber com s’han d’aprofitar les dosis de vacuna que sobrin.

Són algunes de les notícies de l’informatiu de Carrer Major. Escolta’l!

PUBLICITAT