#TgnNoTéPor el nom de la campanya contra la repressió impulsada a Tarragona

Des de Tarragona s’engega campanya contra la repressió. Sota el lema #TgnNoTéPor volen tirar endavant una plataforma virtual on penjar diverses imatges i amb la intenció que diferents entitats socials se sumin i també persones individuals per recomptar els casos de repressió a la ciutat. Gemma, membre del CDR, ha afirmat que “la repressió és l’única forma que té l’estat per aturar els moviments populars.”

PUBLICITAT

Segons han explicat des del CDR, hi ha més de 20 casos de tarragonins i tarragonines encausats. Aquests tenen relació amb l’1 d’octubre o el 3 d’octubre, i encara no s’han anunciat els de la vaga del 8 de novembre. Aquest dijous declaren els 5 encausats per la vaga general del 3 d’octubre i entre ells hi ha els consellers de la CUP Laia Estrada i Jordi Martí.
Un altre membre del CDR, Ricard, ha explicat que el principal objectiu de la plataforma és moure el teixit social de la ciutat.

Amb tot plegat s’han aplegat a prop d’un centenar de persones a les escales de la Catedra. On també s’ha viscut un moment tens, ja que, una senyora ha increpat els concentrats, entre ells s’hi distingia els consellers de la CUP Laia Estrada i Jordi Martí, Eusebi Campdepadrós, Secretari 1r de la Mesa del Parlament, i Xavi Puig, Conseller d’ERC al consistori. Just acabar un veí ha posat l’himne d’Espanya a tot volum.

PUBLICITAT