Tot apunt per l’inici de la temporada

futbolTGN

PUBLICITAT

Un any més, continuem fent el repàs del Futbol mes Modest fet a Tarragona. Avui estrenem temporada i alguns dels nostres equips també estrenaran jugadors, entrenadors, i fins i tot categories el pròxim cap de setmana que serà quan comenci la competició.
Aquest espai es dedicará al llarg de la competició a seguir ben d’aprop el que facin els equips de la ciutat de Tarragona.

Anem a conèixer millor quins són aquests canvis que aquest trobarem als equips de la ciutat de Primera fins a Tercera Catalana.

I engeguem motors a Primera Catalana, aquest any, sense cap equip de la ciutat però no obstant això, el nostre company Marc Molina farà cinc cèntims de la competició.

Marc Molina, (#1cat2)


Baixem cap a Segona Catalana, on tindrem dos conjunts de ponent que es trobaran aquest any estrenant categoria i que disputaran un dels derbis mes esperats de la lliga.

Estefania Cabrera, (#2cat6)


A Tercera Catalana, al grup 2, hi ha molts canvis. Bona part dels equips de Tercera de la ciutat estaran dintre d’aquest grup.

Alex León, (#3cat2)


Al grup tres de la Tercera Catalana trobem a un filial tarragoní, a banda d’uns equips molt forts i competitius.

Marc Pérez, (#3cat3)


A l’esperar de que comenci la Quarta Catalana, on també tindrem representació de la ciutat amb dos equips, finalitzem avui el repàs dels nostres conjunts i els canvis que els hi depararà la nova temporada. Una vegada posats al dia, només queda esperar a que comenci la competició, i aixó serà el proxim cap de setmana. Es per aquest motiu que aquest próxim divendres ua tinfrem la rpimera prèvia d’aquest curs 2015/2016, on analitzarem com arriben els conjunts tarragonins a la primera jornada de lliga.

PUBLICITAT