Un any de ràdio per Internet

Quim-Espinosa

PUBLICITAT

L’1 de febrer de 2015 vam engegar Ràdio Ciutat de Tarragona. La primera emissora per Internet de Tarragona.

La iniciativa neix de l’impuls de tres professionals de la ràdio que compartim un projecte motivador de la dècada passada a la cadena SER a la ciutat: Carles Cortés, Albert Cots i jo confiem a crear un projecte ambiciós i humil, un projecte que havia de comptar amb professionals que aportessin un plus de qualitat i que confiessin en la revolució d’aquesta iniciativa.

Sense pràcticament recursos econòmics, però amb l’energia que dóna creure en un projecte que neix amb vocació de referència i continuïtat, es van sumar a la iniciativa Quim Pons, Helle Kettner, Joan Alfons López, Anton Gasol Moya, Sebas Fernández, Ignacio Sánchez, Jesús Sarmiento Margol, Ivan Castro, Arnau Curto, Anna Abad, Albert Foix, Adrià Recasens, Noemí Gay, Estanislao Pastor, Manolo Cabós, Iris Carrera, Vanessa Martí, Xavi Plana, Alex León, Marc Pérez, Esteban Romero, Estefania Cabrera, Mireia Curell, Emilio Luque, Raquel Sans, Jaume Aparicio, Jordi Vinyoles, Gabriel Barragan, Albert Jansà, David Fernández, Jordi Cartanyà, Eduard Prats, entre d’altres.

El projecte arriba al seu primer any amb una notable penetració i coneixement entre la població de Tarragona. Els prop de 50.000 usuaris que ens donen suport mes a mes ho acrediten (el 90% d’ells a la ciutat).

Aquest 2016 ha de ser l’any de la nostra consolidació, l’’any en el qual el nostre somni es faci realitat. No només hem de sobreviure, també hem de marcar el ritme de l’actualitat de la ciutat i per això ens hem estat preparant aquests mesos.

Durant aquest primer any de vida hem hagut d’adaptar la nostra forma de treballar a un nou format. Per primera vegada produïm ràdio per escoltar-se només a través d’Internet i això ens ha fet fer un exercici de reciclatge important. A més hem aconseguit que una emissora per internet emeti per la FM (fins ara era sempre el contrari). Un canvi de paradigma que segur es consolidarà com una cosa normal en poc temps.

Tenim encara molt camí per endavant, un camí que el farem de la mà dels nostres oïdors i anunciants, als quals ens devem i als quals oferim un projecte que ha vingut per quedar-se.

Feliç 2016!
Quim Espinosa | @quimespinosa

PUBLICITAT