Un estudi valorarà el millor mètode de recollida de brossa

L’Ajuntament de Tarragona comença a estudiar els models de neteja i recollida de brossa per veure quins són els més eficients, produeixen menor impacte i tenen menor cost per quan s’acabi el contracte de la brossa l’any 2023 que té ara vigent amb FCC. Per això han tret a licitació un contracte per buscar l’empresa que realitzi aquest estudi. 

PUBLICITAT

El Portaveu del Govern municipal, Xavi Puig, ha explicat que no descarten internalitzar el servei si els resultats de l’estudi ho requereixen.

El principal objectiu, segons Puig, “és tenir la ciutat tan neta com sigui possible” i també “fer la millor recollida selectiva possible”.

Tot plegat té un cost d’uns 120.000 euros i durarà nou mesos. Després la mateixa empresa farà l’assessorament per fer els plecs tècnics en cas que s’hagi de fer una altra contractació.

Recordem que el contracte de la brossa i la neteja és un dels més polèmics de la ciutat. L’anterior equip de Govern va fer una auditoria i es van modificar parts del contracte, sota polèmica de l’oposició, i l’actual Govern té com un dels objectius millorar tot plegat.

PUBLICITAT