Un màster en hidrogen verd per formar professionals al territori

Francesc Díaz, vicerector d’Investigació i Planificació Científica de la Universitat Rovira i Virgili (URV), que lidera la Plataforma Hidrogen Verd Catalunya Sud, ens parla sobre el nou màster interuniversitari en Tecnologies d’Hidrogen.

En aquest 2n capítol de #EradelHidrogen, el podcast de la URV a Ràdio Ciutat de Tarragona, podem conèixer més detalls sobre aquesta aposta formativa, dissenyada i avalada per Mondragon Unibertsitatea, la Universitat del País Basc/Euskal Herriko Unibertsitatea, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Saragossa, a més de l’Institut Comte de Rius de Tarragona i l’Institut Escola del Treball de Barcelona, i amb la participació d’altres quatre centres formatius i d’investigació, com la Fundació de l’Hidrogen d’Aragó.

Díaz destaca la importància de preparar i formar a professionals al territori en un camp que ha de ser el futur en tots els àmbits, no únicament la indústria, també la mobilitat automobilística, entre altres. En aquest sentit més enllà de la formació universitària també s’impulsa informació a la ciutadania i preparació per als ens polítics i administratius.

PUBLICITAT