Un miler de corredors vencen el sol al Triatló Port Tarragona

Un miler de corredors han desafiat el sol i la calor aquest diumenge en el Triatló Port de Tarragona que ha tingut lloc a la ciutat, quarta parada de les nou que conté el circuit de la Santander Thriatlon Series.

PUBLICITAT

S’han celebrat diverses proves en distàncies de Sprint, Olímpica i Supersprint i amb modalitat individual, per parelles o per relleus.

La competició ha estrenat ubicació per a l’àrea de transició i la zona de meta, així com un nou circuit de carrera a peu on es combina asfalt amb pista al costat del riu Francolí.

En distància Olímpica individual, el podi ha estat per Jonathan López, Tim den Barber i Josep Maria Castelló. La mateixa distància però per parelles, Oriol Padrós ha estat el més ràpid i en relleus, Zones3 Tema s’ha emportat el primer lloc.

En distància d’Sprint, en individual Cardona Thomas, Simon Nicolas den Barber i Juan Gonzáles s’han endut el podi, en relleu Triflow, Riders on the storm i Club Triatló Tarragona han estat els més ràpids i per parelles, Iván Herruzo i Roger Pagés han obtingut el millor resultat.

Per últim, en distància SuperSprint, en individual femenina Gemma Ruiz ha estat la més ràpida i en masculina Oscar Estorach. En parelles, Roberto Martín i Rubén Otero han vençut en la prova.

PUBLICITAT