Una concentració per apel·lar a la calma i a la tranquil·litat

Calma, confiança i seguir al carrer, això és el que han demanat els polítics i els membres de l’ANC, Òmniun i el CDR a les 500 persones que s’han concentrat a la Plaça de la Font aquesta nit. Tothom ha coincidit en demanar que es proclami la independència aquest divendres i s’han mostrat totalment contraris a l’article 155. Carles Xavier Gómez,coordinador de l’ANC de Tarragona, ha assegurat que “segueix la seva confiança amb Carles Puigdemont, president de Catalunya,” i s’ha mostrat convençut que es proclamarà la república.

PUBLICITAT

També ha assegurat que el poble és quin espenta els polítics i per això s’ha de seguir al carrer. Per la seva banda Pau Ricomà, portaveu d’ERC Tarragona, ha volgut deixar molt clar que “no es va organitzar el dia 1 d’octubre per quedar-se allà no estàvem.”
Jordi Martí, regidor de la CUP, també ha deixat molt clar que “és la gent qui té tota la força i tot el poder per proclamar la República Catalana.”
Finalment, quan estava a punt d’acabar-se la concentració ha aparegut Albert Abelló, portaveu del PDeCAT, que s’ha disculpat per arribar tard. Abelló ha reiterat que “s’ha de confiar amb el Govern Català.”
La concentració ha acabat amb la proclamació de la República per part del Comitè en Defensa del Referèndum, i posteriorment, amb el cant dels Segadors.

 

PUBLICITAT