Varo: “El FICVI vol apropar la gent al cinema i el cinema a la gent”

Josep Varo, director del FICVI, el Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca, passa pels micròfons de #CarrerMajor per parlar-nos de la 6a edició d’aquest festival de referència al territori on s’ofereix una acurada selecció de curtmetratges nacionals i internacionals. De fet s’ofereixen 46 dels 1215 rebuts, una tasca gens fàcil assenyala el director qui destaca que “El FICVI vol apropar la gent al cinema i el cinema a la gent.

PUBLICITAT

A més, celebra i destaca que enguany el FICVI ha estat triat per l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques com a festival col·laborador en la preselecció dels curtmetratges que opten als Premis Goya, un fet que els fa molta il·lusió i que representa “que s’està fent la feina ben feta” i la consolidació de la mostra. A més, enguany s’ha maridat amb gastronomia, ja que l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de Vila-seca, La Pineda, col·labora en l’elaboració de 24 plats inspirats en els curts que es poden gaudir en el Festival.

També hem parlat amb Àlex Tejedor, el co-director, guionista i compositor del curt musical “Sergi & Irina” que va obrir el festival i que ja ha guanyat 2 premis nacionals i 36 d’internacionals.

PUBLICITAT