Viure el frec a frec de Trump i Biden des d’Amèrica

Els resultats de les Eleccions Americanes encara no són definitius i queda recompte per endavant. Tot i això el fins ara President d’Amèrica, Donald Trump, ja s’ha proclamat guanyador i ha anunciat que portarà els resultats al Tribunal Suprem.

FILE PHOTO: A combination picture shows U.S. President Donald Trump and Democratic presidential nominee Joe Biden speaking during the first 2020 presidential campaign debate, held on the campus of the Cleveland Clinic at Case Western Reserve University in Cleveland, Ohio, U.S., September 29, 2020. REUTERS/Brian Snyder/File Photo
PUBLICITAT

Carla Bergadà, periodista del Camp de Tarragona que viu als Estats Units, assegura que es veu la divisió de la societat en tots els llocs. A més també explica que els moviments que hi ha hagut els últims temps “han creat un problema”.

Per la seva banda, Oliver Klein, professor de Ciència Política de la URV, també creu que tot plegat s’ha desenvolupat en una societat molt polaritzada, sota dos personatges amb perfils diferents dins els seus propis partits, i no descarta, en absolut, que els resultats finals siguin favorables a Trump.

Bergadà explica que les eleccions s’han viscut amb molta passió per part de la societat des del primer moment i que Trump s’ha vist envoltat per les crítiques per la gestió de la COVID-19.

Klein comenta que totes les campanyes Americanes estan envoltades per espectacles mediàtics, igual que va fer Trump quan va contraure, suposadament, la COVID-19.

Amb tot plegat per saber els resultats finals encara s’haurà d’esperar dies potser mesos, tenint en compte que Trump ja ha anunciat arribarà als tribunals.

PUBLICITAT