La Budallera 11: Álvaro i Barreiro exigeixen dos extrems purs

La Budallera és l’espai on analitzem, puntuem i jutgem el partits del Nàstic i l’actuació dels jugadors i de l’entrenador.

PUBLICITAT

En aquesta ocasió ens centrem en la desena derrota al Nou Estadi després de perdre per 0 a 2 contra un rival directe com el Córdoba. El cert és que l’equip va fer mèrits per guanyar el partit, però a la manca d’encert de cara a la porteria contraria li va acompanyar la desafortunada actuació arbitral. Tot i això, l’afició està molt disgustada i les crítiques comencen a apuntar a la junta i la secretaria tècnica.

Com és habitual, el primer que fem és viatjar cap a Birmingham per endinsar-nos a l’Hemisferi Grana de Gerard Cañellas.

Després analitzem i jutgem l’actuació individual dels catorze jugadors que van intervenir en el partit i les decisions del tècnic Nano Rivas. Per això obrim l’apartat de l’1×1 amb el seu autor, el Víctor Chillón.

Seguim amb el semàfor, on descobrim qui o què ha estat el millor i el pitjor del partit. Com sempre, ho fem de la mà de Marc Marruecos.

Per acabar, fem parada a la Pobla de Mafumet per conèixer com li han anat les coses a l’equip de Pavón gràcies a la intervenció de Pau Bonastre.

PUBLICITAT