Les rutes literàries, una manera de fer respirar les lletres

Avui ens centrem amb les rutes literàries, una bona manera de treure la literatura a prendre l’aire, de conèixer els racons de la ciutat i la seva història.
Entre aquesta setmana i la vinent ens trobem amb tres propostes diferents. La ruta literària “Ni pujo ni baixo”, un recorregut per diverses escales de Tarragona amb textos originals dels membres del Taller Itinerant de l’Escola de Lletres, amb Maria Roig. Que es va realitzar aquest dissabte. Nosaltres ens vam traslladar a l’escola de lletres, per parlar amb les seves alumnes.

PUBLICITAT

La biblioteca és el centre neuràlgic de la gran majoria de rutes, i per aquest juny han destacat dues propostes, una que commemora el setge a Tarragona de 1811 i la tradicional ruta literària del Serrallo. Per conèixer-ho millor hem parlat amb Esteve Massalles, de la secció local de la Biblioteca Pública.

AGENDA LITERÀRIA

 Presentació llibre ‘El Consell Comarcal del Tarragonès. D’espai de culte romà a hospital medieval’. El dijous 6 de juliol a les 19h, al Consell Comarcal de Tarragonès

 “El Serrallo vist pels escriptors”, el divendres 7 de juliol a les 20h, des del museu del Port.

PUBLICITAT