Ràdio Ciutat de Tarragona compleix 5 anys

Ràdio Ciutat de Tarragona compleix enguany el seu 5è aniversari des que va llançar-se com la primera ràdio per Internet de la ciutat.

PUBLICITAT

A llarg d’aquesta curta i intensa trajectòria, l’emissora ha anat fent-se un lloc i guanyant renom com a referent de ràdio local, jove, dinàmica, arriscada i innovadora, i posicionant-se com la primera ràdio local catalana a Facebook amb 13 mil seguidors.

Justament el passat dissabte 18 de maig, passades les 18h de la tarda, es complien els 5 anys des que Ràdio Ciutat de Tarragona iniciava les seves primeres emissions narrant el Partit d’anada de la primera eliminatòria de la fase d’ascens a la Segona Divisió del Nàstic – Racing de Ferrol amb un equip format per Carles Cortés, Joan Alfons López, Albert Cots, Antón Gasol i Quim Espinosa.

Amb un Premi Emprèn i Sorprèn per part de la Diputació de Tarragona, al llarg dels 5 anys, l’emissora ha anat avançant i evolucionant tecnològicament i ha ampliat els seus estudis en una nova seu a l’Avinguda Roma, 9. 1A a mesura que també ha anat creixent i engrandint la seva família, el seu equip.

Més enllà de les emissions i cobertures en directe dels principals esdeveniments referents de la ciutat tant de l’àmbit esportiu, cultural, festiu i polític, Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix un ampli ventall de continguts d’actualitat i entreteniment que es poden escoltar, i ara també veure en format vídeo, des de qualsevol dispositiu, al lloc i moment en que l’usuari desitja. En defininitva, una clara aposta per la ràdio del futur feta des del present.

PUBLICITAT