6è aniversari de Ràdio Ciutat de Tarragona, més que una ràdio

Les 18.30h d’un 18 de maig de fa sis anys, primera emissió de Ràdio Ciutat de Tarragona narrant el Partit d’anada de la primera eliminatòria de la fase d’ascens a la Segona Divisió del Nàstic – Racing de Ferrol amb un equip format per Carles Cortés, Joan Alfons López, Albert Cots, Antón Gasol i Quim Espinosa.

Aquest dilluns Ràdio Ciutat de Tarragona compleix el seu 6è aniversari des que va llançar-se com la primera ràdio per Internet de la ciutat. Érem els nous i volíem fer-ho diferents i possible gràcies a la connectitivitat.

Connectar els continguts amb els oients

PUBLICITAT

El consum dels mitjans, la societat i les empreses estava canviant i volíem connectar els continguts amb els oients amb noves formes comunicatives i un engrescador projecte de comunicació on l’àudio fos el centre. A partir d’aquí oferir podcasts, notícies, programes, directes, fotos, vídeos i apostant per totes les plataformes de contingut possibles i a la mà de les xarxes socials. Ho volíem oferir fàcil i sense copiar, sense manual d’instruccions, equivocant-nos, aprenent i creixent.

Amb la premissa de poder fer continguts sense estudi, des de casa on el redactor pogués arribar a l’oient o fer ràdio a l’exterior des d’un camp esportiu o un restaurant, sense necessitat d’estudis centrals. D’aquesta manera informar, entretenir i fomentar el periodisme local i narrar la història recent.

La filosofia del primer dia

Amb un Premi Emprèn i Sorprèn per part de la Diputació de Tarragona, al llarg dels 6 anys, l’emissora ha anat avançant i evolucionant. Avui dia tenim estudi, de fet ens hem anat traslladant i engrandint diversos cops, però mantenint la filosofia del primer dia i enmig de la pandèmia actual, s’ha demostrat que la idea inicial era totalment vàlida i l’han adoptat de fet gran nombre d’emissores i mitjans, tal com va sorgir ara fa 6 anys Ràdio Ciutat de Tarragona.

Gràcies a tots per fer-ho possible!

Ràdio Ciutat de Tarragona, més que una ràdio.

PUBLICITAT