8 anys de Ràdio Ciutat de Tarragona

Aquest dimecres 18 de maig, Ràdio Ciutat de Tarragona compleix 8 anys des de la seva primera emissió narrant el Partit d’anada de la primera eliminatòria de la fase d’ascens a la Segona Divisió del Nàstic – Racing de Ferrol amb un equip format per Carles Cortés, Joan Alfons López, Albert Cots, Antón Gasol i Quim Espinosa.

PUBLICITAT

L’emissora encetava el seu camí com la primera ràdio per Internet de la ciutat en un moment en què el consum dels mitjans, la societat i les empreses estava canviant, amb l’objectiu de connectar els continguts amb els oients amb noves formes comunicatives i un engrescador projecte de comunicació on l’àudio fos el centre.

Amb la premissa de poder fer continguts sense estudi, des de casa on el redactor pogués arribar a l’oient o fer ràdio a l’exterior des d’un camp esportiu o un restaurant, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, de la mateixa manera que es poden consumir els nostres continguts. D’aquesta manera informar, entretenir i fomentar el periodisme local i narrar la història recent, amb uns hàbits que la pandèmia va tornar a fer necessari i possible.

La filosofia del primer dia

Al llarg d’aquests 8 anys, les formes de consum han seguit canviant i Ràdio Ciutat de Tarragona també ha apostat i anant-se adaptant de forma clara i decidida en el terreny audiovisual amb totes les plataformes de contingut possibles i a la mà de les xarxes socials, per oferir podcasts, notícies, programes, directes, fotos…

Precisament amb el podcast com a producte incipient, i després de diverses temporades de PodcastCity, la plataforma de podcast dirigida a la ciutadania i les entitats de la ciutat, des del 2021 Ràdio Ciutat aposta també per la plataforma Podcast Estudios oferint un espai, eines i facilitats als anunciants per comunicar-se de manera diferent, explicant el que passa al seu voltant de forma propera, amb la màxima qualitat i apostant fermament per la innovació.

Amb un Premi Emprèn i Sorprèn per part de la Diputació de Tarragona, al llarg dels 8 anys, l’emissora ha anat avançant i evolucionant, però mantenint la filosofia del primer dia, amb unes instal·lacions a l’alçada i un equip jove i compromès, amb l’ànim de seguir sumant anys i amb la gratitud als oients i ciutadania per fer-ho possible. Gràcies!

PUBLICITAT