A Miquel Montoro hi ha una cosa que li agrada més que les pilotes

Després de 5 dies de ràdio, aquest divendres 30 de juliol ha finalitzat amb èxit el Casal Radiofònic organitzat per l’Espai Jove Kesse i Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT

Cròniques, notícies, reportatges i fins i tot el seu propi programa musical! Els participants del casal han aprofitat el temps i la ràdio per fer-ho tot! Però, sens dubte, l’entrevista realitzada al youtuber i instagramer mallorquí, Miquel Montoro, ha estat el més destacat i esperat per aquest grup de nois i noies, que a través d’una extensa bateria de preguntes han conegut molt més de Montoro, tan de la seva vida professional com personal i sobretot, han descobert que les famoses pilotes no són el plat preferit d’aquest youtuber. Tatuatges, xarxes socials, assetjament escolar… recupera l’entrevista on els ‘radiofònics’ descobreixen molt més de Miquel Montoro.

A més d’aquesta entrevista, els participants del casal van deixar els estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona per un dia i van sortir al carrer per convertir-se en autèntics reporters. En aquest cas, van visitar un altre taller de l’Espai Kesse dedicat al gaming. Pots recuperar aquí el resultat final d’aquesta experiència.

Per acabar i reunint tots els coneixements adquirits durant els 5 dies, els participants del casal van preparar i realitzar el seu propi programa on la música i la diversió eren les protagonistes. Recupera ‘Radiofònics’ i prepara’t per riure i ballar.

PUBLICITAT