Aquest dilluns torna l’Obert x Vacances

El dilluns 19 de juliol les ràdios locals de Catalunya arrancaran la segona edició de l’Obert x Vacances. Es tracta d’un magazín que combina l’actualitat, l’entreteniment i la divulgació i que comptarà amb més de 30 emissores del territori. Es podrà escoltar de dilluns a divendres de 9 h a 11 h i estarà presentat pel periodista Carles Carvajal.

PUBLICITAT

El programa va guanyar, en la seva primera edició, la menció de qualitat als premis Ràdio Associació de Catalunya. Un reconeixement per haver acompanyat i informat durant tot l’estiu marcat per la pandèmia de la COVID-19. En aquesta nova edició explicarem com serà el nou estiu, marcat per la desescalada, destacant l’actualitat i les activitats municipals i de quilòmetre zero.

Ràdio Ciutat de Tarragona no tanca durant l’estiu i per això hem volgut connectar amb tots aquells que patiu d’enveja quan veieu les vacances de la resta. Ràdio Ciutat de Tarragona i EMUNT FM conduiran el concurs #AntiPostu, on volem que compartiu amb nosaltres les vostres experiències d’estiu que mai es veuen a les històries d’Instagram.

Cada dia, a partir del dilluns vinent, de 9 h a 11 h del matí es podrà escoltar el programa Obert x Vacances a les més de 30 emissores locals participants. També es podran recuperar els continguts en format podcasts a través de alacarta.cat.

PUBLICITAT