Ràdio Ciutat, més que una ràdio

Ràdio Ciutat de Tarragona comença aquest dilluns, 14 de setembre, una nova temporada plena de novetats en tots els àmbits, amb l’objectiu que l’emissora sigui “més que una ràdio”. Enguany Ràdio Ciutat impulsa els continguts audiovisuals més que mai, refermant l’aposta de continguts de vídeo que complementaran els radiofònics.

PUBLICITAT

Som una ràdio que vol anar constantment un pas més enllà, redescobrint el mitjà i adaptant-se als nous canvis.

Els periodistes Ricard Lahoz, Carles Cortés i l’exfutbolista Antoni Pinilla es converteixen també en les noves cares de la setena temporada de Ràdio Ciutat de Tarragona, que aportaran nous espais propis sempre amb el contingut audiovisual i radiofònic per bandera.

Nous programes

Tarragona 100×100: El periodista Ricard Lahoz estrena Tarragona 100×100, un programa diari d’actualitat que vol copsar el pols de la ciutat amb entrevistes, tertúlies i anàlisi amb la participació de veus referents a la ciutat en diversos àmbits.

15 anys de l’Ascens a Primera: Cada setmana Ràdio Ciutat de Tarragona recordarà l’ascens del Nàstic a Primera Divisió, una fita assolida fa 15 anys. Durant 42 setmanes es publicarà una càpsula audiovisual documental amb els protagonistes de la gesta. Un dels capitans d’aquell equip, Antoni Pinilla, serà l’encarregat de presentar l’espai.

La Transmissió del Nàstic: Ràdio Ciutat de Tarragona seguirà al costat del Nàstic en una de les temporades més importants dels últims anys pel conjunt grana. L’emissora continuarà amb la transmissió dels partits, i treballa per a confeccionar un equip especial per tornar a apassionar una afició mancada d’alegries els últims anys

Sílvia Petit surt de l’estudi:  La periodista Sílvia Petit continuarà amb les seves magnífiques entrevista, però aquest cop també sortirà de l’estudi per conèixer els racons amagats i els personatges de Tarragona.

PodcastCity RàdioLab: La plataforma PodcastCity va un pas més enllà en la seva filosofia d’apropar els micròfons als tarragonins i es converteix en PodcastCity RadioLab, un laboratori de nous formats, veus i continguts coordinat per Arnau Curto.

Programació Habitual

180’’: Òscar Hijosa i Robert Hernández analitzen setmanalment l’actualitat de Tarragona en 180 segons. Una càpsula de debat en 3 minuts de Ràdio Ciutat de Tarragona.

Clàssic’s Tarragona: El programa musical de Ràdio Ciutat de Tarragona comença la seva quarta temporada apropant les històries i curiositats darrera de les grans peces de la música clàssica. Un programa presentat per Anna Vidal

Carrer Major: L’actualitat i les veus del Camp de Tarragona seguiran sonant a Carrer Major, el programa presentat per Eduard Virgili amb la participació de vuit ràdio de proximitat del territori. Adrià Recasens posarà l’accent als continguts de Tarragona.

La Plaça:  L’actualitat del Baix Camp es viu a La Plaça, el magazín diari de Baix Camp Ràdio. Actualitat, entrevistes i entreteniment de les terres del Mestral amb Ariadna Cortiella i Paula Jansà

Speakers’ Corner: Ràdio Ciutat de Tarragona posa a disposició de polítics i representats socials tarragonins una tribuna per a què diguin la seva. Els articles d’opinió explicats en menys de 5 minuts a Speakers’ Corner.

PUBLICITAT