Arrenca el 1r Concurs d’Idees de Santa Tecla. Participa, guanya premis i fes-les realitat!

Com milloraries Santa Tecla? Què hi falta? Què canviaries? Participa en el “1r Concurs d’Idees innovadores de Santa Tecla” impulsat pel Complex Industrial de Repsol qui en motiu de la commemoració dels 25 anys del suport de la companyia a les Festes de Santa Tecla i a les entitats que conformen el Seguici Popular de la ciutat, ens anima a la ciutadania a participar per millorar la nostra festa major.

PUBLICITAT

I per fer-ho, ha decidit apostar per Golfes, el late night radiofònic de Ràdio Ciutat. A través del programa, de la plataforma web i de les seves xarxes socials, anirem vivint cada setmana l’evolució d’aquest concurs amb continguts patrocinats per aquesta iniciativa. La seva presentadora, Laura Rovira, ja ha començat el compte enrere per Santa Tecla i sortirà al carrer per contagiar aquestes ganes de festa major a la ciutat, i també per anunciar aquest concurs i comprovar quines idees té la ciutadania per millorar Santa Tecla.

L’objectiu del concurs és implicar la ciutadania, motivar i recollir propostes que siguin aplicables en diferents àmbits de la celebració de Santa Tecla, de manera que preservin el sentit de la festa i a la vegada millorin i adaptin l’organització i els continguts a noves demandes i necessitats.

Com participar?

Participar és molt fàcil i a més pots guanyar fantàstics premis i fer realitat la teva idea!

Publica un vídeo de màxim 1 minut amb la teva proposta a les xarxes socials, al teu perfil d’Instagram i/o Twitter. Les propostes han d’anar etiquetades amb el hashtag #IdeaTecla i citar el perfil @somgolfes a Instagram o @somgolfes a Twitter.

Les persones participants poden presentar propostes en nom propi o en representació d’entitats i col·lectius, però en tots els casos caldrà identificar una persona física responsable al darrere de la proposta. 

A més de la teva idea per millorar Santa Tecla, cal que omplis un formulari amb les teves dades que trobaràs a la pàgina web Golfes de Ràdio Ciutat de Tarragona per tal de formalitzar la teva participació.

La llista de concursants validada i per tant de propostes elegibles s’actualitzarà al lloc web i a les xarxes socials de @somgolfes. Els vídeos amb propostes es poden publicar a les xarxes socials Instagram i/o Twitter fins al dia 10 de setembre de 2023 a les 23.59h.

La proposta guanyadora es donarà a conèixer el 16 de setembre a l’acte “L’Aperitiu de Santa Tecla”.

Per a més informació sobre el concurs, podeu consultar les seves bases:

PUBLICITAT