Arriba ‘Tarragona en càpsula’

12923369_10207694884684459_3341717236776733553_nRàdio Ciutat de Tarragona incorpora a partir d’aquest estiu un nou espai a la seva programació, “Tarragona en càpsula”, essència del producte encapsulat propi d’una emissora d’internet com RCTGN.

PUBLICITAT

De dilluns a diumenge l’equip de locutors tractaran profundament aquells temes que hagin estat notícia a la nostra ciutat o que siguin rellevants i essencials. El nou espai servirà per complementar, i de forma diària, l’espai ‘Minuts de ràdio’.

Amb “Tarragona en càpsula” ens proposem anar més enllà de la simple notícia, de la roda de premsa diària i d’allò que es veu i es coneix a simple vista. Volem aprofundir en els temes, conèixer més a fons els projectes, iniciatives i totes aquelles accions que mouen la ciutat. Volem saber-ho tot de les personalitats importants de Tarragona, d’aquelles persones que no s’aturen, que aporten un plus a la nostra societat i que tenen coses interessants a explicar, els protagonistes de cada noticia i de cada història.

Parlarem amb ells més pausadament, per poder donar una visió més àmplia de l’actualitat mitjançant les preguntes dels diferents periodistes que formen part de l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona. Cada dia un d’ells ens portarà una nova càpsula informativa. En definitiva, amb “Tarragona en càpsula” el que pretenem és oferir en píndoles allò què interessa a la gent, explicar en pocs minuts el que succeeix a la nostra ciutat .

PUBLICITAT