‘Carrer Major’ enceta la 6a temporada dimarts 12 de setembre

Tot és a punt perquè el magazín de tardes ‘Carrer Major’, coproduït per vuit emissores locals del Camp de Tarragona i La Xarxa, doni el tret d’inici a la seva sisena temporada aquest dimarts 12 de setembre.

PUBLICITAT

L’espai, després d’un mes d’agost fora de la graella, arriba renovat amb canvi de presentadors i durada però segueix apostant per l’essència amb la qual es va concebre al seu inici, l’estiu de 2017, com és l’actualitat i informació de proximitat, i seguirà oferint seccions com ‘La Furgo’ amb connexions exteriors i reportatges, el podcast de veïns i de llengua, i espai per a la sensibilització dels ODS, entre d’altres.

La periodista d’Ona La Torre i fins ara editora del tram informatiu, Anna Plaza, agafa les regnes de la primera hora dedicada a l’actualitat, l’anàlisi i la informació junt a Jonay González de Ràdio Ciutat de Tarragona. Per la seva banda, Toni Mateos de Ràdio La Selva i Aleix Pérez de La NOVA Ràdio de Reus agafaran el relleu de la segona hora on hi tindrà cabuda la cultura, societat, l’entreteniment i els protagonistes del territori.

Amb més d’un miler d’edicions, Carrer Major seguirà apostant també pel servei de continguts a la carta i la distribució tant d’àudio com vídeo a xarxes socials.

PUBLICITAT