Carrer Major estrena la 4a temporada dilluns 13 de setembre

El proper dilluns 13 de setembre s’enceta la nova i quarta temporada de ‘Carrer Major’, el magazín local de 8 ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona.

PUBLICITAT

Entre els canvis i novetats de la nova etapa, destaca l’aposta pel Ràdio Teatre cada divendres entre octubre i març amb la implicació de vuit companyies teatrals del territori que s’endinsaran en una aventura radiofònica on la interpretació i l’aprenentatge seran protagonistes.

Per altra banda, la nova temporada comptarà amb diversos referents i personalitats rellevants que assenyalaran la cara i creu de l’actualitat. Finalment el programa apostarà en el nou curs per la difusió i sensibilització amb els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenibles) marcats per les Nacions Unides, en el camí cap a l’Agenda 2030, on l’acció local és fonamental per assolir-los.

Marca de proximitat i Km0

Cada tarda, de 16 h a 19 h, de dilluns a divendres, l’espai presentat per Eduard Virgili aborda la realitat del territori i els seus protagonistes amb una clara aposta per la proximitat i el kilòmetre 0. En aquest sentit, l’espai radiofònic va tancar la darrera temporada guanyant la Petxina Km.0 atorgada pel Col·legi de Periodistes de Catalunya al mes de juliol en el marc de la Festa de les Petxines de la Informació, a El Teatret del Serrallo.

Seguint la dinàmica de la temporada anterior, el programa seguirà apostant també pels continguts audiovisuals a les xarxes socials de les emissores i el seu servei de continguts a la carta.

Les vuit ràdios que fan possible que aquest programa sigui una realitat diària són Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ràdio La Selva, La Nova Ràdio de Reus, Ràdio l’Hospitalet de l’Infant, Ràdio Montblanc, Ona la Torre i BXC Ràdio.

PUBLICITAT