Un #8M a Twitch amb 6 convidades i música en directe

Des de Ràdio Ciutat de Tarragona hem preparat un programa especial i trencador per celebrar i reivindicar el Dia de la Dona que es retransmetrà en directe i en vídeo a través de plataforma Twitch i que comptarà amb 6 convidades i amb actuacions musicals en directe.

PUBLICITAT

L’objectiu és fer un format diferent on reivindicar la lluita feminista des de l’humor i l’entreteniment. El programa, que començarà a partir de les 19.30h d’aquesta tarda, tindrà dos espais diferents: un estudi i un plató que funcionaran en convergència. 

  • Per un costat, en un dels nostres estudis de ràdio equipat amb càmeres per també fer realització audiovisual estaran les companyes del podcast anomenat ‘Mafalda’, un dels programes participants de la nostra iniciativa #PodcastCity, format per tres noies que han capgirat la forma de reivindicar el feminisme i que faran jocs, debats i concursos sobre el #8M molt divertits per interactuar amb els espectadors de Twitch.
  • Per un altre costat, la nostra companya i periodista Sílvia Petit, estarà en un petit plató que tenim al costat de l’estudi de ràdio. Des d’allí, realitzarà diverses entrevistes a personalitats diverses de la ciutat de Tarragona com per exemple la tinenta d’alcalde Carla Aguilar o Marisa Suárez, directora del Projecte de Difusió del Museu d’Art Modern de Tarragona i la dona de Pau Ricomà, l’alcalde de la ciutat. Seran entrevistes informals i sempre buscant una rialla.

Tot el programa comptarà amb les mesures d’higiene i seguretat necessàries

A Ràdio Ciutat de Tarragona ens reinventem i celebrem un #8M diferent. Us convidem a seguir el programa a través del nostre Twitch o a recuperar-lo en vídeo quan vulgueu.

Qui ha dit que no es pot reivindicar amb una rialla? Us esperem aquesta tarda a partir de les 19.30h perquè ho comproveu!

Salut, ràdio i feminisme!

PUBLICITAT