‘Cobertura #CarnavalRCTGN’ torna aquest cap de setmana a Ràdio Ciutat de Tarragona

Aquest cap de setmana torna ‘Cobertura #CarnavalRCTGN’ a Ràdio Ciutat de Tarragona amb Adrià Recasens i la visita de les 10 comparses millor classificades de la passada edició 2020, a més dels reis d’enguany i altres protagonistes, cada dissabte i diumenge al llarg de les properes setmanes, fins a l’arribada i celebració del Carnaval de Tarragona.

PUBLICITAT

D’aquesta manera el programa compleix sis anys donant cobertura, veu i difusió del carnaval i les comparses tarragonines, així com els actes més destacats i les principals novetats del que és un dels esdeveniments més rellevants i multitudinaris de la ciutat.

Després del passat any sense carnaval a causa de la pandèmia, les comparses tornen a sortir al carrer amb ganes, tot i que enguany sense concurs de comparses ni Disfressa d’Or. Així ho han decidit per poder anar més relaxats sense competició en un any que encara és complicat i incert.

Participa amb el programa!

Una edició més la nostra audiència té opció de participar amb el programa interactuant a xarxes socials amb l’etiqueta #CarnavalRCTGN i votant la millor comparsa el cap de setmana de la rua a www.rctgn.cat. També amb el concurs de capses de colors amb què guanyar la tassa del programa, el dossier carnavaler de l’Ajuntament de Tarragona i d’altres regals! Per participar amb divertits jocs cal enviar un whatsapp al 622 39 67 00 indicant la intenció de concursar a cobertura carnaval, així com el nom i cognom. D’aquesta manera a cada programa i de forma aleatòria es trucarà a un dels participants per entrar al joc en què cal escollir una de les capses i encertar la pregunta o prova que toqui.

Tots els continguts estaran disponibles a www.rctgn.cat/carnaval i les xarxes socials. Un any més, Ràdio Ciutat de Tarragona, la ràdio carnavalera de la ciutat!

PUBLICITAT