El Nàstic torna a jugar a Ràdio Ciutat de Tarragona amb Carles Cortés i Antoni Pinilla

El Nàstic de Tarragona torna a jugar a Ràdio Ciutat de Tarragona. Comença la lliga i també la nostra cobertura grana amb els millors professionals i el millor contingut. Carles Cortés i Antoni Pinilla seran els líders d’aquesta temporada i, a més de posar les seves veus a la transmissió, els dilluns analitzaran el partit i la jornada amb el podcast setmanal del Nàstic de Tarragona: Com ho veus?

PUBLICITAT

Cortés i Pinilla reflexionen sobre el millor i el pitjor de cada partit dels de Raúl Agné en una conversa de 15 minuts on a través del seu punt de vista i experiència seguiran a l’equip grana en aquesta temporada il·lusionant.

Si vols seguir tota l’actualitat del Nàstic de Tarragona i tenir una anàlisi complet de cada jornada, Cortés i Pinilla t’esperen els dilluns per viure junts aquesta temporada al Com ho veus?

La Transmissió del Nàstic

Per altra banda, cada cap de setmana, també torna amb més força i més ganes que mai la transmissió del Nàstic amb un equip molt complet amb els que viurem cada partit com si estiguessim a peu de camp però amb la visió d’anys de trajectòria del periodista Carles Cortés, qui liderarà la transmissió de Ràdio Ciutat de Tarragona jornada rere jornada.

Pots trobar tot el contingut i l’última hora de l’actualitat del Nàstic de Tarragona al nostre web www.rctgn.cat o també a través de la nostra app: https://rctgn.cat/descarrega-app/

Toca Nàstic, Toca RCTGN!

PUBLICITAT