‘Digues la teva!’ i ‘Cafè, copa i puro’, l’èxit dels dimecres a Ràdio Ciutat de Tarragona

 IMG_1487

PUBLICITAT

Digues la teva! | Múltiples temes per opinar i tothom té alguna cosa a dir

Des que es va estrenar, ‘Digues la teva!’ s’ha fet un lloc a la graella de Ràdio Ciutat de Tarragona i s’ha anat consolidant al llarg dels vuit programes oferits, com l’espai on “la veu del carrer i les xarxes són protagonistes”, tal com promociona l’eslògan.

Es tracta d’un programa que recull a peu de carrer les opinions, anècdotes, experiències i punts de vista sobre un tema o qüestió en concret, sigui o no d’actualitat o que pugui resultar interessant. La curiositat de l’oient per descobrir què se’n diu al respecte en el recull de veus, incita també, o aquest és l’objectiu del programa, a participar i plasmar la pròpia a les xarxes. D’aquesta manera, les vies de contacte facilitades són fonamentals per a la interacció, si bé cal que aquesta opció encara sigui potenciada pel que fa a l’aportació de l’audiència.

Des de les anècdotes boges de cap d’any del primer programa fins a la celebració o no de rituals de la Setmana Santa de l’última emissió, hi han passat altres temes que han posat al descobert quin és el regal més lleig rebut al Nadal o de què s’ha disfressat enguany Tarragona. També si la ciutat creu en el món esotèric o si s’estila més Sant Valentí o Sant Jordi com a data dels enamorats, per exemple, entre les propostes temàtiques. En el terreny més seriós o d’actualitat hem conegut possibles usos per al Banc d’Espanya i l’opinió ciutadana respecte l’ús del patrimoni per fer art. Si més no, un espai amb múltiples temes per opinar i on tothom té alguna cosa a dir.

Adrià Recasens.

IMG_1483

Cafè, Copa i Puro | Semblava que no, però a Tarragona també sabem fer humor

Deia Berto Romero en una entrevista que fer el ridícul és la fórmula més primitiva i exitosa de fer humor. Els tres presentadors de Cafè, Copa i Puro tenim un doctorat en fer el ridícul, així que des del primer moment que vam tenir la idea d’engegar un programa de ràdio d’humor ens vam posar a treballar per a veure com el fèiem encaixar en una ciutat solemnement seriosa com és Tarragona.

La cosa sembla fàcil de dir: “un programa d’humor a Tarragona!”. No obstant això, cal pensar que Cafè, Copa i Puro és el primer programa de ràdio d’humor que es fa a la ciutat (com a mínim, el primer fet de forma intencionada).

Des d’escoltar com el David de la Torre ens enganya amb notícies insòlites, fins a repassar els tweets més destacats dels convidats amb Adrià Castellví, passant per veure com fan el ridícul llegint històries inventades amb Arnau Curto, el nostre programa segueix una única premissa: fer-vos riure amb la senyera tarragonina per bandera.

Pel programa han passat personalitats locals com Oriol Grau, Txaber Allué, Isma Colombo, Laia Díaz o Jordi Vinyoles, entre d’altres. Gent que ha sacrificat el valuós temps de la seva vida (i també part de la seva vergonya) per passar una estona divertida amb nosaltres, fent “risses” i demostrant que a Tarragona també sabem fer humor i, per sobre de tot, riure’ns de nosaltres mateixos.

Que fem gràcia o no, això ja és cosa vostra. Nosaltres hi anem amb tota la passió que tenim per la ràdio i per l’humor.

Arnau Curto, Adrià Castellví i David de la Torre.

PUBLICITAT