Especial #CarrerMajor des de Camping Gavina aquest divendres en motiu del seu 50è aniversari

#CarrerMajor, el programa de Ràdio Ciutat de Tarragona i les ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona, es trasllada aquest divendres 17 de juny al Camping Gavina amb motiu del seu 50è aniversari.

PUBLICITAT

El programa tindrà lloc de 16h a 19h com cada tarda de dilluns a divendres i amb un format especial amb què diversos convidats i continguts ens donaran a conèixer la història, trajectòria, recorregut i serveis d’aquest destacat càmping del Creixell que va obrir les portes el 1972 com un càmping de parcel·les, destinat a famílies locals i nacional, i que amb el pas dels anys s’ha convertit en l’actualitat en un càmping ressort amb més de 18 mil turistes anuals que dona més de 70 llocs de treball a la zona cada any.

El Camping Gavina Village compta amb una gran varietat de cabanes a peu de platja totalment equipades, tendes Glamping i parcel·les situades enfront de la mar. A més, ofereix infinites possibilitats per a tota la família, des de prendre el sol a la platja, fer activitats aquàtiques, nedar en la piscina de llacunes o gaudir de la gran varietat d’instal·lacions esportives. Al llarg de la tarda tindrem ocasió de conèixer els diversos espais amb el nostre oient fidel, el Sr.Ramon, qui farà el tafaner pel càmping.

A més, i situats des del restaurant del càmping, tindrem ocasió també de conèixer la seva gastronomia i elaboració de plats, així com la preparació de còctels, en un programa capitanejat per Eduard Virgili i Adrià Recasens i que una tarda més animarà a l’audiència a participar amb el trivial del programa, en aquesta ocasió relacionat també amb Camping Gavina Village.

En aquest especial, el programa comptarà també amb cobertura a xarxes socials, servei a la carta al web de www.rctgn.cat així com senyal de vídeo en directe mitjançant Twitch.

#CarrerMajor s’emet a Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, LANOVA Ràdio de Reus, BXC Ràdio, Ràdio Hospitalet de l’Infant, ONA La Torre, Ràdio La Selva i Ràdio Montblanc.

PUBLICITAT