Especial RCTGN a la V Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona

Ràdio Ciutat de Tarragona ha estat present aquest dissabte 15 d’abril a la 5a edició de la Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona amb un programa especial en directe de 12h a 14h des de la mateixa fira a la Plaça Corsini.

PUBLICITAT

L’objectiu d’aquesta trobada és donar a conèixer l’economia social i solidària i fer visibles totes aquelles iniciatives econòmiques del territori que estan treballant per posar la vida al centre i amb una voluntat transformadora.

La Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona és una trobada de referència tant per cooperatives i entitats d’economia social i solidària com per totes aquelles persones que volen sumar-se per fer dels pobles i ciutats, un lloc on valgui la pena viure, relacionar-se, emprendre i treballar.

Enguany, la Fira canvia de format generant un espai més lúdic per a totes. És per això que la primera part del matí, les entitats participants podran gaudir d’un esmorzar cooperatiu dinamitzat, amb l’objectiu de conèixer millor els projectes des de dins, com s’organitzen i com viuen el dia a dia.

Després es presentarà la segona edició del Catàleg de l’Economia Social i Solidària del Camp de Tarragona 2023-24  i a partir de les 12 h s’oferiran activitats obertes a tots els públics: conta contes, vermut, música…

La fira d’enguany també acollirà l’exposició “Benvinguts a la fi d’un món i al naixement d’un altre” de la cooperativa Opcions.

La 5a edició de la FESCT continua reivindicant el cooperativisme com una forma d’emprenedoria que construeix alternatives per generar llocs de feina més dignes, a partir d’iniciatives d’autoorganització, on les persones esdevenen el centre del projecte i on les sòcies i treballadores s’organitzen de forma horitzontal i igualitària.

El programa radiofònic servirà per conèixer aquest tipus d’organitzacions i la seva tasca, així com diverses activitats programades al llarg del matí, mitjançant connexions per la plaça i entrevistes.

Els continguts estaran disponibles al llarg del cap de setmana a la web www.rctgn.cat així com les xarxes socials.

PUBLICITAT