EN DIRECTE. Especial #SantaTecla700 #CarrerMajor

Segueix en directe a Ràdio Ciutat de Tarragona i les ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona l’especial dedicat a #SantaTecla700 per al programa #CarrerMajor que fan conjuntament cada tarda en directe de dilluns a divendres de 16 h a 19 h.

PUBLICITAT

Des de la Plaça de la Font l’equip del programa comptarà amb diversos continguts, convidats i connexions al llarg de la tarda per abordar aquesta efemèride amb què la ciutat celebra els 700 anys des de l’arribada de la relíquia de la patrona a Tarragona. Coneixerem la seva història, així com els orígens i evolució de la que és una de les festes majors més destacades i importants de Catalunya.

Tanmateix, el programa girarà entorn de la programació del dimecres amb que els tarragonins i tarragonines gaudiran del Pregó; el Café, copa i puro; l’Arrencada de Gegants; el Teclatapa o la Baixada de l’Àliga; entre d’altres, i als que també hi donarem cabuda. Al menú radiofònic no hi faltarà l’espineta amb cargolins ni el Chartreuse i la mamadeta de les festes, entre altres sorpreses.

A més, el programa comptarà també amb cobertura a xarxes socials, servei a la carta al web de www.rctgn.cat així com senyal de vídeo en directe mitjançant, Facebook Live, Youtube, Twitch.

PUBLICITAT