Compra les entrades pel directe de GOLFES a la Sala Zero

El pròxim 1 de desembre, el late night farà el seu primer programa en directe i amb públic a la Sala Zero!

PUBLICITAT

Aquesta segona temporada, Golfes va a per més i vol convertir-se en el primer podcast de Tarragona en fer un programa en directe i amb entrada prèvia, una fita que avala l’èxit del programa que ha aconseguit arribar des de l’Ajuntament de Tarragona, amb la llarga llista de polítics i polítiques que fan cua per anar, fins a la ciutadania, a través dels divertits reportates de #AlCarrer o de les reivindicacions que setmana rere setmana fa Laura Rovira al seu monòleg.

Golfes trasllada el seu neó a la Sala Zero de Tarragona on adaptarà cada secció del programa en un format molt especial i proper on el públic gaudirà d’una experiència única. L’esdeveniment comptarà amb el monòleg, amb l’entrevista amb un convidat estrella sorpresa, amb uns dels col·laboradors més potents d’aquesta temporada, els Vergüenza Ajena, els germans més rumbers de Tarragona i també amb una edició molt especial de #AlCarrer.

El pròxim dijous 1 de desembre, a partir de les 20.30h, Golfes conquerirà la Sala Zero amb una nit que promet ser inoblidable i, sobretot, molt golfa!

Recordeu, a partir del dilluns 14 de novembre a les 20.30h, podeu comprar les entrades anticipades per viure-ho, no deixeu que us ho expliquin perquè hi haurà moltes sorpreses, i com no podia ser d’una altra manera, també molta cervesa!

PUBLICITAT