‘Golfes’ programa radiofònic de RCTGN reconegut als IX Premis Nacionals de Comunicació Tarragona 2023

El programa ‘Golfes’ presentat per Laura Rovira a Ràdio Ciutat de Tarragona ha estat premiat a la categoria ‘Premsa radiofònica 2023’ de la IXa edició del Premi Nacional de Comunicació Tarragona 2023, que organitza el digital LAREPÚBLICACHECA.COM, a decisió del jurat.

PUBLICITAT

La llista de premiats s’ha completat amb Jordi Basté al Premi Nacional de Comunicació, Mónica Terribas premiada al guardó de “Periodisme Indomable”. A més, Antoni Coll comptarà amb el premi a la trajectòria professional, el de premsa esportiva “ex aequo” per Laura Vizcaino i Àlex Faura pel seu treball sobre la “Kings League”.

A més el de “premsa judicial” serà per a Guillem Sánchez, el premi de televisió és per Temps lliure de Ràdio Televisió El Vendrell, el de fotografia per Carles Esporrin i el de gabinet de premsa per al Port de Tarragona i, finalment el públic assistent decidirà el darrer premi de la gala.

El lliurament del guardó es farà, presencialment, el proper 28 d’abril, a les 19 hores, a l’Auditori Municipal de la Pobla de Mafumet, durant un acte solidari presidit pel cònsol general d’Ucraïna a Catalunya, Sr. Vorobyov Artem.

Laura Rovira es mostra agraïda i il·lusionada amb aquest premi, així com l’emissora pel reconeixement a la seva companya i l’equip que conforma el programa.

PUBLICITAT