GOLFES torna a la Sala Zero de Tarragona el 13 d’abril!

El proper 13 d’abril el late night de Ràdio Ciutat, Golfes, torna a sortir fora de l’estudi per portar el seu programa en directe a la Sala Zero de Tarragona. Ja estan les entrades a la venda al web de la Sala Zero!

PUBLICITAT

Pre-show amb Álvaro, el Chavalito, monòleg de Laura Rovira, entrevista a Adrià Salas, cantant del grup La Pegatina, tarot i cançons amb l’Oscárboles i sorpreses, moltes sorpreses!  Això és el que ens espera d’una nit que serà més golfa que mai, ja que després del programa, hi haurà Dj perquè la festa i la música continui per celebrar un nou directe.

Després de l’experiència viscuda en el primer directe del programa i de la bona resposta del públic, l’equip de Golfes torna amb més ganes que mai a la Sala Zero per oferir un show únic a Tarragona. Si t’ho vas perdre l’última vegada, ara tens una nova oportunitat per viure una nit molt especial.

Recordeu, ja podeu comprar les vostres entrades, amb consumició inclosa per acompanyar l’experiència al més pur estil Golfes, i quedar ja amb les vostrres amigues, amics, companys/es, parella, amb qui vulgueu, per gaudir del programa el proper dijous 13 d’abril a les 20h del vespre.

Recupereu com ho va petar el programa en el seu primer directe a la Sala Zero i torneu a veure els continguts especials que vam preparar per anar escalfant motors!

PUBLICITAT