La Disfressa d’Or 2023 en directe un any més amb Ràdio Ciutat de Tarragona el 12 de febrer

El proper diumenge 12 de febrer torna un dels grans esdeveniments del Carnaval de Tarragona, la Gala Disfressa d’Or 2023 i Ràdio Ciutat de Tarragona estarà un any més en directe des de la Tarraco Arena per oferir la retransmissió en directe des de les 19.15h, que es podrà seguir a www.rctgn.cat i xarxes socials.

PUBLICITAT

Adrià Recasens, presentador de Cobertura #CarnavalRCTGN, tornarà a estar al capdavant d’aquest especial junt a l’equip de RCTGN per narrar i comentar tot el que passi sobre l’escenari al que pujaran 14 comparses per posar en escena les seves apostes i millors gales, amb una narració complementada amb cobertura via Twitter.

Enguany un any més diversos oients del programa Cobertura #CarnavalRCTGN gaudiran d’entrades dobles gratuïtes per assistir a la Disfressa d’Or 2023 gràcies a la col·laboració d’Abril Producciones, mitjançant el sorteig del nostre concurs de capses i també entre aquells subscriptors de Youtube que han comentat els vídeos de carnaval. Tanmateix les entrades segueixes a la venda a la web de la Tarraco Arena i Tarragona Music Festival.

El tarragoní Roberto Vara, que fa més d’una dècada que recorre el món fent de l’humor i la màgia la seva bandera, serà el presentador de la Disfressa d’Or 2023. Durant la seva trajectòria ha treballat en els creuers més grans del món, ha protagonitzat obres al Liceu i ha presentat congressos de prestigi. Enguany serà l’encarregat de connectar amb el públic de la Tarraco Arena amb l’humor i la màgia com a protagonistes.

Comparses participants (per ordre alfabètic): Albada – Carpe Diem, Amics de la Part Alta, AV Residencial Palau – Torres Jordi, Comparsa Carmelites, Escola de Dansa i Comparsa Grup Aerodance, Fotem-li Canya, La Ballaruga, Magic Dansa, Nou Ritme, Petada & Peripatètics, Platinum, Sinhus Sport, Som i Serem Urban Style i Spectrum Comparsa, i la participació especial de Colours Fantasy i Disc 45.

PUBLICITAT