L’equip de RCTGN construeix una nova temporada  

Aquest 3 d’octubre Ràdio Ciutat de Tarragona arrenca la temporada 22/23. Una temporada que manté l’estructura de la temporada passada i en la que, a més, impulsarem els directes en àudio i vídeo.

PUBLICITAT

Aposta pels Dailys Informatius:

Oferirem dos Dailys Informatius, un a primera hora a càrrec d’Álvaro Rodríguez i un altre a la tarda a càrrec de l’equip d’informatius de Carrer Major comandat per Anna Plaza.

Ricard Lahoz arrenca la seva quarta temporada en Ràdio Ciutat:

El periodista tarragoní torna als micròfons de Ràdio Ciutat de Tarragona amb el programa “Bon dia Tarragona” renovant una campanya més el seu compromís amb l’emissora.

Carrer Major, cinc anys del programa degà de les emissores de La Xarxa al Camp de Tarragona:

Les tardes les passem junts amb les 8 ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona amb Carrer Major amb Eduard Virgili.

Torna Golfes!

A les nits no apaguem la llum. Nosaltres encenem el neó de Golfes, el late night radiofònic de Laura Rovira. La sorpresa de la temporada passada. El programa pel qual volen passar els protagonistes de la vida social, cultural i política de la ciutat… encara que no ho diguin.

La Partida i Que No Panda el Cúnico passen a formar part de la graella

Dos programes que la temporada passada formaven part de la nostra plataforma de podcast amateur (Podcast City) fan el salt a la programació de Ràdio Ciutat.

La Partida va guanyar el “Premi del públic” de la primera edició dels Premis Sonor. Una categoria en què es van presentar més de 2.000 podcasts.

Portem al Nàstic a la sang:

El Nàstic de Tarragona torna a jugar a Ràdio Ciutat amb les transmissions de cada partit i l’anàlisi de cada jornada al Com ho veus? el podcast setmanal del Nàstic amb Carles Cortés i Antoni Pinilla.

Com a novetat aquesta temporada presentem AvantNàstic, el podcast de la prèvia del partit de cada jornada conduït per Eric Rosique.

Quarta temporada de Podcastcity:

Continuem apostant per ser la ràdio on totes les veus tenen cabuda amb la tercera temporada de PodcastCity i també seguim la nostra aposta pel món del podcasting.

Ràdio ciutat continua liderant la producció de podcast per a institucions i empreses gràcies a Podcast Estudis.

Per a aquesta temporada, Ràdio Ciutat s’esforça per a explicar el dia a dia de la ciutat. Entre els fets que es cobriran enguany estan: la campanya i les eleccions municipals.

La temporada regular està previst que acabi el 23 de juny de 2023, vigília de Sant Joan.

A Ràdio Ciutat de Tarragona som més que una ràdio i t’esperem per compartir aquesta temporada amb nosaltres!

PUBLICITAT