Les eleccions municipals es segueixen a Ràdio Ciutat de Tarragona

Arrenca la cursa electoral per les properes eleccions municipals del proper 28 de maig a l’Ajuntament de Tarragona. A Ràdio Ciutat de Tarragona hem preparat tot un gran desplegament de continguts per seguir de ben a prop tota la cursa electoral i el seguiment de tots els candidats amb tota l’actualitat política a la ciutat de Tarragona.

L’enganxada de cartells, en directe per Ràdio Ciutat

PUBLICITAT

La primera pedra serà la tradicional enganxada de cartells a la Rambla Nova de Tarragona. A Ràdio Ciutat de Tarragona comencem la programació especial amb el tret de sortida a la campanya electoral i ho farem amb una transmissió en directe amb Èric Rosique, Álvaro Rodríguez, Laura Rovira, Jonay González, Adrià Recasens, Miquel Llaberia, Arnau Curto, Luis Blain i Iago Moreno al control tècnic. Aquest dijous 11 de maig des de les 23:30h segueix en directe el primer esdeveniment clau de les eleccions municipals a Ràdio Ciutat.

Tota la darrera hora amb els nostres Dailys Informatius

Tota la informació de les eleccions municipals començarà amb el “Tarragona Daily” amb Álvaro Rodríguez en especial atenció a les eleccions municipals del 28 de maig. Segueix el Tarragona Daily en edició matí i vespre de dilluns a divendres i l’edició cap de setmana edició matí i tarda amb tots els blocs dedicats

Les entrevistes als candidats, al Bon Dia Tarragona

El Bon Dia Tarragona dirigit per Ricard Lahoz analitzarà en profunditat tots els candidats a l’alcaldia de Tarragona amb les principals propostes i reptes de futur per la ciutat en els propers 4 anys. Des de primera hora del matí, les entrevistes als candidats a tots els nostres canals de distribució, al nostre web Facebook Live, Twitter i Youtube.

La versió més trencadora dels candidats, a Golfes

Per Golfes també passaran els candidats i les candidates a l’alcaldia de Tarragona per viure una entrevista diferent, trencadora i on les promeses i projectes electorals no seran protagonistes. La Laura Rovira posarà a prova als alcaldables amb els seus jocs i treurà la cara més personal i més golfa dels polítics i polítiques.

El Debat més innovador a Ràdio Ciutat

El proper 17 de maig podreu seguir a partir de les 22h de la nit, el debat electoral més singular i innovar a Ràdio Ciutat. Dirigit per Laura Rovira i moderat per Ricard Lahoz, estrenem l’espai amb la col·laboració del Bon dia Tarragona i Golfes amb els aspirants a l’alcaldia de Tarragona.

La nit electoral en format audiovisual

I la nit del 28 de maig, el seguiment dels resultats electorals a Tarragona, en directe a Ràdio Ciutat. Amb un desplegament ampli, la nit electoral comptarà amb un gran desplegament de tot l’equip amb la conducció de Ricard Lahoz i connexions de darrera hora a les diverses seus dels partits polítics. La transmissió de la nit electoral es podrà seguir a través del nostre web, Facebook Live, Twitter i Youtube.

La Nit Electoral també tindrà l’esperit i l’essència de Golfes via stories a l’Instagram de Ràdio Ciutat de Tarragona on veurem el seguiment de la nit que fan les rèpliques dels alcaldables gràcies a les paròdies de l’Adrià Recasens qui també oferirà el seguirment a xarxes i el minut a minut web.

PUBLICITAT