‘Netegem l’entorn del Mèdol’ recull fins a 525 quilos de residus

Una quarantena de persones han participat aquest dissabte 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, amb la recollida de residus ‘Netegem l’entorn del Mèdol’, organitzada per les entitats Al Camp Residu Zero i Associació CEN,  amb la col·laboració d’Ajuntament de Tarragona, Ràdio Ciutat de Tarragona, i Quimeras Tarragona.

PUBLICITAT

En total es van recollir 525 kg de residus, dels quals 280 de rebuig, 100 de voluminosos, 100 més de vidre i 45 d’envasos.

Una experiència que ha servit als assistents per testimoniar i fer visible com malauradament els nostres boscos i entorns naturals sovint es troben plens de residus per l’actitud incívica d’alguns ciutadans, i per altra banda contribuir i col·laborar en netejar aquests espais verds per al gaudi de tothom i en benefici del Medi Ambient, la natura i els nostres paisatges, així com els éssers vius que els habiten.

Per altra banda, gràcies a la col·laboració de Campingscat.com, Càmping Trillas i Càmping Las Palmeras, s’han sortejat dues estades de cap de setmana entre tots els participants. Els guanyadors han estat: Iñigo Manrique (per a una estada de cap de setmana a Càmping Trillas) i Jan Moreno de Lamo (per a una estada de cap de setmana a Càmping Las Palmeras). Moltes felicitats!! (podeu veure el sorteig aquí)

Aprofitem a agrair l’assistència i col·laboració de tots els participants! Gràcies!

PUBLICITAT