Obrir-nos a Catalunya amb La tarda

IMG_5202

PUBLICITAT

Obrir-nos la porta radiofònica a tota Catalunya és el que ens aporta el programa de La Tarda, de la Xarxa, en el qual Ràdio Ciutat de Tarragona participa diàriament de quatre a set de la tarda, mitjançant un magazín sobre temes d’actualitat o d’interès local.

Col·laborativament amb altres emissores catalanes, el programa pretén apropar-se a cada municipi per conèixer el seu dia a dia, les seves curiositats i el temes d’interès del mateix municipi. En aquesta línia l’emissora hi té protagonisme per apropar la realitat tarragonina, les seves associacions o el seu teixit cultural, musical, teatral entre molts altres que hi tenen cabuda.


Sense anar més lluny, el pròxim dia 20 de maig l’equip de La Tarda presentarà amb col·laboració amb Ràdio Ciutat de Tarragona un programa especial en el marc del Tàrraco Viva, que durant tres hores permetrà mostrar com Tarragona obre les seves portes als oients de Catalunya mitjançant un dels festivals més importants i emblemàtics de la ciutat. Gastronomia, tradicions romanes, enologia, aplicacions i sèries de televisió, entre d’altres, tindran cabuda en un especial que es realitzarà al bell mig de la ciutat.

PUBLICITAT