Els podcasts de la setmana 3 de la 3a temporada de PodcastCity

Poc a poc anem escoltant els podcast d’aquesta tercera temporada de PodcastCity. Veus conegudes i veus que s’estrenen a la plataforma, com és el cas del Piscolabis, el podcast del Cultius Culturals que enguany faran el seu podcast amb nosaltres, apropant-nos píndoles culturals. Entre els podcasts que tornen, Bandera Negra i Matraca i Postals Antigues.

El retorn de les processons Bandera Negra i Matraca

PUBLICITAT

Benvinguts al primer programa de la tercera temporada de Bandera Negra i Matraca, un programa, com ja sabeu, dedicat a la setmana santa tarragonina. Aquesta temporada a diferència de l’anterior, comencem amb millors perspectives ja que la situació de la pandemia és molt millor que al setembre de 2020 i per tant, ens fa ser més optimistes i posar la vista, inevitablement, cap a l’Abril de 2022 quan molt probablement, podrem tornar a veure processons pels nostres carrers… o no?

Hagamos un personaje de rol ¿A Ti Qué Te Pica?

Hay cosas que llevan tiempo. Entrenarse para una maratón, preparar una buena cena, un partido de tenis histórico y, por supuesto, crear un personaje de rol desde cero. Y eso es lo que haremos hoy en ¿A Ti Qué Te Pica?. ¿Cómo se crea un personaje de rol? Eso descubriremos en este nuevo programa. Parece algo cansado y poco radiofónico, pero nos dijeron que este era un laboratorio de nuevos formatos, así que en eso estamos.

Especial pre-Essen La Partida

Avui els companys de la Partida ens parlaran de SPIEL, la fira de jocs de taula més important a nivell mundial que es celebra a Essen, una bonica ciutat d’Alemanya. L’edició d’enguany tindrà lloc del 14 al 17 d’octubre. En Jordi i la Sònia hi aniran així que en aquest programa ens explicaran la llista de jocs en els que estan interessats. Un gran programa per donar un cop d’ull a les principals novetats que es presenten a la fira i que aviat estaran disponibles a les botigues habituals.

Tarragona El Piscolabis

Aquesta segona temporada del Piscolabis la gravem als estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona, sent un dels podcasts del seu espai #PodcastCity. Estarem juntes i junts, mensualment, amb cançons comercials i amb més qualitat de so. A poc a poc ens anem professionalitzant! Farem el que se’ns dóna millor, parlotejar sobre un tema. Per als que no ens conegueu, oients, som la Guiomar Sánchez, la Maria Pérez, el Gabino Martínez i jo mateixa, la Rosa Torrademé. Som membres del blog de difusió cultural Cultius Culturals i aquest podcast serà una mica com el Cultius.

Lo que buscas está dentro de ti Cocinando la Vida

Hola y bienvenidos a Cocinando la vida, un podcast conducido por Paula y Anna donde hablaremos de los ingredientes esenciales para cocinar la receta de la vida: buenos alimentos, ricos pensamientos y felices momentos. Hoy vamos a “buscar para encontrar”, i es que para encontrar hay que buscar, y lo que buscas está dentro de ti.

L’aigua a Tarragona Postals Antigues

Des dels seus orígens un dels problemes de Tarragona ha estat la manca d’aigua potable, perquè  sobre el tossal on se situaren els primers pobladors, no hi havia fonts i el riu Francolí, que era el curs d’aigua més proper, quedava massa lluny del nucli habitat, amb la dificultat, a més, de salvar més de 50 metres de desnivell per aprofitar les seves aigües.

Cap a Castalia! Parlem del Nàstic

Aquest cap de setmana viatgem a un estadi històricament “hostil” pel Nàstic, com és Castalia. Però també és un indret on els nastiquers guarden bons records, com el de la temporada de l’ascens a Primera, amb un doblet d’Antoni Pinilla que ens apropava al somni de l’elit del futbol. El partit d’aquest dissabte no serà fàcil. Primer perquè el Nàstic encara no ha guanyat fora de casa, i després perquè té la necessitat de millorar la imatge mostrada en la victòria davant el Sabadell on, malgrat els tres punts, la imatge va ser una de les pitjors de la temporada.

Terror per tots els gustos Xampany i Crispetes

Setmana carregadeta de notícies audiovisuals, una sèrie del rei emèrit, una traïció de Netflix i una altra traïció de Luis Blain. Tot i això en aquesta edició “hablamos de terror” perquè arriben estrenes prometedores del gènere i altres no tan interessants. També parlem de pel·lícules basades en videojocs amb el nostre tècnic i friqui de confiança Oscar Martínez i desgranem la darrera bogeria de Mike Flannagan.

Els drons i la seva utilitat en docència i recerca Tarragona Sostenible

Torna Tarragona Sostenible, amb nova cançó d’entrada i amb nous continguts. L’objectiu és el mateix, descobrir com de sostenible o poc sostenible és el nostre model de desenvolupament. Avui parlarem de “Drons” i la seva utilització en la docència i recerca universitària. En parlarem amb Benito Zaragozí, doctor en Geografia per la Universitat d’Alacant. Des de novembre del 2017 és professor lector del departament de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili.

PUBLICITAT