Els podcasts de la setmana 38 de la 2a temporada de PodcastCity

Ja tenim a tocar l’estiu i el mes de juny. I encara que això vulgui dir que també s’apropa el final de temporada de PodcastCity, no vol pas dir que no seguim estrenant episodis cada dia! Us deixem els programes publicats aquesta setmana.

Ninja All-Stars La Partida

PUBLICITAT

Esmoleu les espases! Avui parlem d’un joc molt “Ameritrash”, amb capgrossos i katanes. Ens posem místics i tenim moltes ganes d’ensenyar-vos aquest “Ninja All-Stars”! Avui ens acompanyen en Marc Martínez i en Joan Leon.

El Punk, un gènre i un estil de vida Viatges Sonors

El punk va més enllà de ser un gènere musical. També ha estat un moviment que ha implicat art, literatura, política i estètica. En aquest capítol de Viatges Sonors farem un repàs dels primers passos del punk, a través de la música però sobretot de l’estil de vida i com a moviment estètic.

Curiosidades médicas ¿A Ti Qué Te Pica?

Una semana más aquí estamos. Aquí seguimos. Como la palmera que aguanta el huracán. Hoy toca programa “larguito”. Por suerte contamos con Paco Pacheco que amenizará el episodio con algo que prometió en su día: contar curiosidades médicas.

Siempre soñé con hacer el “spagat” La Caña de Mujer 50

El programa con más licencia para rajar en PodcastCity vuelve una semana más. Diez lustros de experiencia nos lo permiten. A todo esto, qué daño hizo Nadia Comăneci. Nosotras nunca pudimos hacer un “spagat” en condiciones.

Eurolliga i supersticions Pas Zero

Hola, hola, hola, hola! Benvinguts de nou a Pas Zero, el podcast de l’NBA en català. Avui l’Albert no hi és, però per sort el Roger no ve apagat a la gravació del programa. Aquest és l’episodi número tretz… dotze més u, perdó. Parlarem del final de maig, l’Eurolliga i les supersticions!

Apps per lligar Psiquisex

Vivim en l’època de les xarxes socials. En l’última dècada portals com Twitter, Facebook i Instagram han fet un “boom” definitiu per integrar-se en el nostre dia a dia. Però també hi ha hagut un augment de l’ús d’aplicacions de telèfon per contactar amb altra gent i lligar. El progrés arriba a Psiquisex.

Posem un “soundtrack” a la vida Tarraco Jove

Tots volem una banda sonora a la nostra vida. Caminar pels carrers amb música moguda o mirar la pluja amb música nostàlgica. Avui hem convidat a dos músics de carrer, que són el més proper a un soundtrack quotidià.

Montse Castellà Mafalda

Amb ella vam acomiadar la primera temporada i amb ella volem tornar a parlar en aquesta recta final de la segona. Ens visita la cantautora ebrenca, Montse Castellà, per presentar-nos el seu nou disc ‘Salicòrnia’. Viurem un programa molt especial ple de rialles, emoció i amb una sorpresa final.

Resident Evil Hablemos de Terror

Te pueden dar miedo las películas de terror pero disfrutar de los videojuegos del mismo género? Hoy veremos que sí, que es posible. Hablamos de Resident Evil. y lo hacemos con un fan de la saga que, además, es el coordinador de PodcastCity y periodista de Ràdio Ciutat de Tarragona, Arnau Curto. Asegura que no puede con títulos como Layers of Fear, pero le “chifla” la franquicia Resident Evil desde pequeño.

PUBLICITAT