Els podcasts de la setmana 39 de la 2a temporada de PodcastCity

Seguim, una setmana més, amb el recull dels episodis publicats des del dilluns fins aquest divendres. Ja ha arribat la calor, el bon temps, i un passeig per Tarragona amb els podcasts de PodcastCity RadioLab és la vida!

Blood Bowl La Partida

PUBLICITAT

En aquest nou episodi de La Partida parlem del Blood Bowl, un joc que combina dues coses massa allunyades entre elles: el futbol americà i Warhammer. Ho fem com sempre amb els companys del Club Diogenes de Tarragona.

Saldar la deuda hablando de rol ¿A Ti Qué Te Pica?

Hoy nos acompaña Roger Joan para hablar de rol. Una persona que tiene la desgracia de ser “master” de Dungeons and Dragons. Que no sabéis qué es ser un “máster” y mucho menos que es Dungeons and Dragons? Pues mira, a escuchar este programa de ¿A Ti Qué Te Pica?

L’orgasme Psiquisex

L’orgasme, aquell gran desconegut. Avui a Psiquisex parlem sobre què és, quins són els tabus i els estereotips al seu voltant. Sempre amb humor, però sobretot amb moltes ganes! A Psiquisex parlem sempre de tot, amb algun pel a la llengua.

El paisatge perirubà Tarragona Sostenible

Què és el paisatge periurbà? És el tema d’aquesta edició de Tarragona Sostenible, l’espai dedel Departament de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili a PodcastCity RadioLab. El convidat d’avui és Aitor Àvila, investigador predoctoral del Departament de Geografia de la URV.

ONNIRIA Mafalda

Tropical Climax és la seva nova cançó i el que sentirem en aquest programa amb la visita de Paula Sutil, cantant del grup ONNIRIA. També viatjarem fins a Girona per conèixer les altres dues integrants del grup i parlar sobre el seu últim videoclip i els seus plans de futur… seran la nova banda sonora de Mafalda?

La Quinta de Sant Rafael Postals Antigues

Les ciutats estan formades per carrers, places, edificis, avingudes, passejos… En principi, tots ells elements comuns i que es poden trobar a totes les ciutats del món, cadascuna amb les seves característiques i formes. Avui però, a Postals Antigues no anem a la part alta, sinó a una zona cèntrica i ben comunicada que antigament era una finca particular: La Quinta de Sant Rafael. Ens n’anem al Parc de la Ciutat.

Música que cura amb Anna D’Ivori La Ciutat Que Cura

La Ciutat Que Cura és un Podcast que promou conductes generadores de salut, proposa idees, canvis, microhàbits  que ens acostin a una vida més plena, quins serien els microhàbits que una Artista Creativa com l’Anna Abad, Anna d’Ivori inclou en el seu dia a dia per generar una música tan autèntica i tant des de dins? Descobreix els seus secrets i els de les propietats de la música per l’ànima en aquest podcast.

PUBLICITAT